Godkväll!

Go´kväll! Hur har eran dag varit?
Min dag har varit kanoners!
Dagen spenderade jag och Hugo med mamma hos mammas kompis som äger en pluttig liten stuga i skogen några km utanför smedjebacken...
Så nu efter en enormt trevlig dag så sitter jag och kopplar av framför tv:n och tittar på filmen Twilight-New moon, enligt mig en av dem bästa filmerna genom tiderna och inväntar tröttheten, som av någon anledning alltid dröjer till ca 0100-0200 på natten när sambon jobbar nattskift... Superjobbigt med tanke på att Hugo vill upp mellan 0700-0800 på morgonen... Men men, bara att härda ut och invänta helgen som innebär sovmorgon!
En bild på min älskade lilla gladfis får avsluta dagens inlägg... Herregud, vad har jag gjort utan dig hela mitt liv mitt lilla hjärta(?)
Godnatt alla och sov så gott!!
/Elin

Godmorgon! Träningsdagbok, en bra ide?

 
Godmorgon!
Solen skiner och det är ruggigt kallt ute... Man känner att vintern har kommit. Ingen snö ännu, men det dröjer nog inte länge.
Har nu kommit på en ide som jag tror och hoppas ska hjälpa mig att ta tag i kragen och börja träna/motionera så att jag once and for all blir av med kilona jag gick upp när jag var gravid. Har bestämt mig för att föra dagbok om min viktnedgång här på bloggen, så nu kommer jag även skriva om min "kamp" mot den lilla latmasken jag har inom mig och steget mot ett hälsosammare och aktivare liv... 
Hoppas på att detta ska funka som en liten pusch, för nu är jag trött på gravidkilona som bitit sig fast på stjärt, mage och lår!
 
Inspirationsbild (Jag våren 2010)
-10kg sen är jag där! Träna träna träna!!!!                                         
 
Ha en strålande dag i solskenet!! :)
/Elin
 
 
 
 

Godmorgon godmorgon ! Nu kör vi! :)

Godmorgon alla! Sovit gott?
Som rubriken lyder: Nu kör vi...igen!
Har haft blogg förut som jag var väldigt nöjd med. ...Men tog bort den då jag slutade vara aktiv, varför vet jag inte, men det bara rann ut i sanden. 
Men men, nu försöker jag igen, då jag tyckte det var enormt kul att blogga! 
Kommer med ett längre inlägg senare idag.
 
Ha en bra dag!
/Elin
 

Eamaster - Mitt vardagliga, men helt underbara liv dag för dag...

Välkommen in till mig! Elin heter jag, är 23 år gammal och bor i en liten by i Dalarna med min underbara sambo och världens finaste son Hugo som kom till världen den i slutet på Maj 2012. Här kommer ni att få följa min ,för mig, underbara vardag dag för dag uttryckt i bilder & text... Copyright © eamaster.blogg.se

RSS 2.0